} -->

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Uusi ruokailuryhmä

Voihan viude ja vaude - ostettiin vihdoin ja viimein keittiöömme uusi ruokailuryhmä.

Pöytä

Hommattiin meidän ensimmäinen pöytä, Ikean musta Bjursta, jo melkein viisi vuotta sitten. Se olikin yksi harvoja kalusteita, joka tämän sisustusvimmaisen leidin käsissä oli ja pysyi vuodesta toiseen. Tykkäsin siitä oikeastaan aina; välillä enemmän, välillä vähemmän. Halusin kuitenkin keittiöön lisää raikkautta, ja musta joutui siirtymään valkoisen tieltä.

Vanha pöytämme päätyi lopulta kavereideni ensimmäiseen yhteiseen asuntoon. Aika mukava ajatus, että pöydästä on ollut iloa kahdelle uudelle avoparille :)

Before

(kuva: ikea.com)
After

(kuva: ikea.com)
Uusi pöytä on Ikean Tursby korkeakiiltoisella valkoisella karkaistulla lasilevyllä ja kiiltävällä kromikehikolla. Me likey very many! Pöytä on n. 5 cm lyhyempi mutta hieman leveämpi kuin edellinen pöytämme, mikä sopii erinomaisesti meidän keittiöön, jossa ruokaryhmä on aika ahtaalla nimenomaan pituussuunnassa.

Tuolit

Tuolit meillä on vaihtunut aiemmin jo kertaalleen. Viimeiset olivat Ikean Henriksdalit, joita himottelin pitkään ja hartaudella muutama vuosi sitten. Pidän niistä edelleen hurjasti, mutta nyt oli aika uusien tu(u)olien.

Before

(kuva: ikea.fi)
After

(kuva: asko.fi)
En löytänyt netistä kuvaa pelkästä tuolista, Askon Tundrasta, mutta tuosta ylläolevasta saa oikeastaan aika hyvän kokonaiskuvan siitä, miltä meidän ruokaryhmä tällä hetkellä näyttää. Pöydässä vaan kromiset jalat ja kromikehys pöytälevyssä, muutoin aika samaa näköä. Niin, ja neljä tuolia kuuden sijaan.

Itse tuolit on todella hyvät istua. Valkoista keinonahkaa oleva päällys pitää sisällään mukavan pehmeän istuinosan. Tuoli joustaa kahden jalkansa vuoksi jonkin verran, muttei kuitenkaan niin, että istuminen tuntuisi huteralta. Tähän väliin laittaisin sen emojii-hymiön, jossa peukku ja keskisormi on yhdessä "perfecto":n merkiksi.

Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen muutokseen.

Harmi, etten ottanut before ja after -kuvia palopaikalta, eli meidän oikeista kalusteista. Nyt kun mun ei tarvitse enää turvautua iLuurin kameraan vaan pääsen räpsimään ihan kunnon järkkärillä - kuka ties, vaikka kuvat ilmestyisivät tänne ennemmin kuin itse arvaankaan...


<3 Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti