} -->

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Nimpparipäivä

21.7. nimipäiviään juhlii JohannaHannaJenniJennaJonnaHanneleHanne ja Joanna. Tänään on siis meikäläisen nimpparit!

Eilen ukkosti ja jyrisi, aurinko oli pilvessä ja suuressa osaa kaupunkia satoi kaatamalla. Tänään aurinko kuitenkin porotteli taivaan täydeltä. Päätinkin laittaa kamat kasaan ja suunnata samalle auringonottomestalle kuin muutama päivä sitten. 

Tosi kätevä retkiviltti: pohja on vedenkestävää muovia, makuuosa pehmeää fleeceä. Menee pieneen tilaan kasaan käärimällä ja mukana tulleilla naruilla kiinnittämällä // H&M
Jokin tässä paikassa viehättää. Makaan kaikessa hiljaisuudessa, kuunnellen pauhaavaa tuulta. Jään tuijottamaan ohi lentävää lentokonetta, haaveillen tulevasta reissusta.


Rakastan matkustamista ja reissaamista, ja kun spottaan taivaalla liitelevän koneen, muhun iskee aina iso kaipuu – määkin haluun. Oon ollut ulkomaanmatkalla viimeksi melkein vuosi sitten, kun käytiin viime elokuussa ystäväni kanssa NYCissä. Viime vuosina on tullut tavaksi käydä jossain ainakin muutaman kerran vuodessa - tänä vuonna en oo ollut vielä missään. Onneksi Miamin reissuun ei ole enää pitkä aika!

Kolmen tunnin auringossamakaamisen jälkeen lähdin kaikessa rauhassa kotiinpäin. Kuvailin eteeni tulleita asioita, maisemia ja hetkiä, joista tuli sellainen fiilis. Terapeuttista touhua tuo tuollainen, että keskittyy toisinaan pieniinkin juttuihin ja etsii kauneutta ihan arkisista asioista.

Silta

Muistan, kuinka ollessani pieni olimme usein tähän aikaan kesästä mökkeilemässä. Nimipäivien kunniaksi sain aina valita ylimääräisen lehden kaupan lehtihyllyltä. Suosikki, Mix ja Demi lukeutuivat jossain vaiheessa lapsuutta ja nuoruutta suosikkeihini. Pienempänä luin Koululaista ja Lemmikkiä. Vielä pienempänä Prinsessa-lehteä ja Sister’s Clubin lehtiä ja kirjoja.

Tänään ajattelin kuitenkin lahjoa itseäni uusilla, kevyemmillä sporttishortseilla ja treenitopilla. Ehkä myös uusilla farkkushortseilla…  Lööppien mukaan tänään alkoi kesän kuumin viikko. Syitä ostosreissulle on siis vaikka ja kuinka, eikö?

Ja jos silmiini osuisi joku kiinnostava lehti, ostaisin senkin.

Onhan tänään mun nimpparit.


<3 Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti