} -->

torstai 31. heinäkuuta 2014

Geelilakkaukset


Geelilakkaukset aka kestolakkaukset on kätevä vaihtoehto tavallisille kynsilakoille. Ne kovetetaan merkistä riippuen joko UV- tai LED-lampun alla - hyvästit siis raivostuttavan pitkille kuivumisajoille ja kerroille, jolloin olet ensin kuivatellut ja varonut sormiasi tuntikaupalla, kolauttanut ne vahingossa ensimmäiseen huonekaluun ja tadaa - lakat rullalla.


Käytän itse SensatioNails-sarjaa, joka kuivuu LED-lampun avulla. LEDissä on se hyöty UV:hen verrattuna, että kuivatusaika on noin puolet lyhyempi. Lakkapullon korkin avauksesta valmiisiin kynsiin päästään siis miellyttävän nopeasti.

Geelilakat näyttävät kynsillä muuten melkeinpä samalta kuin tavalliset lakat, mutta ne kiiltävät koko kynsilläolonsa ajan kuin, no, vaikka taivaan tähdet. Kiiltävä pinta ei haalistu käytössä toisin kuin tavallisissa lakkauksissa.


Entäs kesto? Geelilakkaukset kestävät hyvinä keskimäärin puolestatoista viikosta pariin viikkoon, riippuen käsien käytöstä. Hellällä huolenpidolla lakat säilyvät lohkeilematta pidempäänkin.

Kuvissa esiintyvät lakkaukset on tehty SensatioNailsin BabyDoll Pinkillä. Vaikka kesäisin tykkään käyttää ihania neonpinkkejä ja koralleja sävyjä, kaipasin kynsilleni vaihteeksi jotain hyvin luonnollista. Ja sehän lopputulos onkin, hyvin luonnollinen.

Sävyjä löytyy eri merkeiltä mustasta valkoiseen ja pinkkiin, oikeastaan mitä vain keksiä saattaa. Suosittelen kokeilemaan! 


<3 Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti