} -->

keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Sisustusshoppailua ja lahjan tuunailua

Lähdin iltapäivällä metsästämään parhaalle ystävälleni synttärilahjaa. Mulla oli muutama idea mielessäni, vaikka ihan täyttä selkeyttä ei ollutkaan. Ajoin ajatuksissani ensimmäisestä pysähdyspaikasta ohi ja päädyin muutaman sisustuskaupan eteen. Optimistina ja sisustushulluna päättelin tietysti, että tässähän mun kuuluukin olla, ja mun olisi ainakin käytävä niissä.

No, löysin - tietysti - yhdestä minun tyylisiä tavaroita pullollaan olevasta putiikista muutaman jutun kotiimme... 


Ensimmäiseksi mukaan tarttui pari kaunista tekokukkaa, liljaa. Kukat on jotain jännää, pehmeää materiaalia, joka joustaa sen verran että näitä on mahdollista muotoilla haluamaansa muotoon.


Kukat voivat siis olla joko nupussa tai avonaisina, fiiliksen ja asettelun mukaan.


Lisäksi spottasin ihanan setin, johon kuuluu kolme erikokoista maljaa. Kaksi niistä löysi paikkansa telkkarimme yläpuolelta. Toiseen, isompaan maljaan laitoin ostamani kukat, pienempää käytän kynttilälyhtynä.


Sopii aika kivasti yhteen, eikö?


Lahjakin löytyi, ja aloinkin heti kotiin päästyäni tuunailemaan sitä. Tavallisetkin esineet saa muutettua pienellä ehostamisella tyylikkäiksi ja omannäköisiksi, ja uusi ilme syntyy pienillä jutuilla - ihan vaikka lisäämällä satiininauhaa. Laseihin, tuikkukippoihin, maljakoihin... Musta on jotenkin siistiä antaa muille jotain, jossa on ajatusta ja jonka eteen on nähty vähän vaivaa. Saan helposti kulumaan monta tuntia kun uppoudun ihmettelemään ja säätämään eri juttujen parissa. Näpertely on niin mun juttu!

Kuvia kaikesta puuhailemastani ja lahjan kokonaisuudesta tulee luonnollisesti vasta synttäreiden jälkeen, mutta tässä pientä sneak peakia:


Jonnan askartelupajan ollessa kuumimmillaan, S keitti kupposet kahvia meille juhlamokanjuojille täysin uudesta tuttavuudesta, Robert Pauligin suklaakahvista. Suklaan maku ei tullut läpi ihan niin vahvasti kuin oletin, mutta pidin tästä siitä huolimatta.


Ovi kolahti juuri, ja sisään pamahti veljeni. Huudoista päätellen täällä seurataan nyt HJK:n kamppailua, ja Klubilla taitaa mennä ihan hyvin.

Tälle päivälle iso <3


<3 Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti