} -->

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Elämä juuri nyt

Mun kesälomani alkoi tänään. 

kuva: weheartit.com
Ei varmaan tarvitse sen suuremmin hehkuttaa, mutta onhan tää ihan mahtavaa. Neljä viikkoa ilman mitään ennalta sovittuja suunnitelmia - aikamoista luksusta.
Jos jokin aamu mieleni tekee kävellä muutama kilometri läheisille niityille viltti ja aurinkorasva kainalossa, teen sen.
Jos haluan lukea kirjaa tai katsella hömppäsarjoja aamun pikkutunneille asti, teen senkin.
Jos tuntuu siltä, että blogin kirjoittelu kaiken tämän ajan kanssa olisi taas hyvä ja ihana ajatus - no, minähän kirjoitan.

Ostin uuden järkkärin.


Vihdoin.

Edellinen jäi Pariisin kentälle, koneen penkin alle viime elokuussa NYCin vaihtolennolle kiirehtiessämme. Haavoja aikani nuoleskeltuani, raaskin sijoittaa Canon EOS 100D:hen. Muutaman päivän kuvailtuani, rakastan. Uusi objekti tuli ostettua samalla. Rakastan sitäkin.

Niin, ja varasimme S:n kanssa syyskuulle matkan Miamiin. 

Ei luultavasti tarvitse tässäkään kohtaa sen erityisemmin täsmentää, mutta oon aivan supersuper innoissani. Vuokraamme puolentoista viikon reissun ajaksi auton ja teemme roadtripin ainakin Key Westiin, satumaisille saaristoille. Noin neljän tunnin ajomatkan aikana vastaan tulee yli 30 saarta ja 40 siltaa. Turkoosia vettä silmänkantamattomiin...
Hotellimme sijaitsee ihan South Beachin rannassa, eli leffojen ja sarjojen "the Miamissa". Niin, ja pääostoskadun kulmilla...

Elämä juuri nyt näyttää onnelliselta. Noin muutoinkin. Kulunutta kesää kuvailisin täsmälleen samalla adjektiivilla:
Onnellinen.


<3 Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti