} -->

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Cloud Nine & Tangle Teezer

Mulla on taipuisat hiukset, jotka kuivuu ilman föönausta liian usein epäsiistille säkkärälle. Myös yöunien jälkeen tukkani näyttää enemmän epäonnistuneelta peruukilta kuin jonkun huolitellulta kuontalolta. Siksi tarvitsenkin muotoiluraudan, jolla saan halutessani suoristettua hiukseni nopeasti ja kätevästi siistiin kuntoon ilman sen suurempaa vaivannäköä ja odottelua. Ulkonäön lisäksi myös hiusten kunto kärsii, kun herkästi kasaantuvien takkujen takia tukkaa saa olla sukimassa harva se hetki. 

Mikä siis avuksi?

M U O T O I L U R A U T A


Cloud Nine

Fanfaarien pauketta, rumpujen pärinää... Tittidi-dii-di-dii - mun ihan ehdoton lempparini, rakas, josta en luovu ennen kuin on pakko. 

Keraamisilla lämpölevyillä varustettu todella pitkäikäinen muotoilurauta niin ammatti- kuin kotikäyttöön. Tämä on ihan loistava muotoilurauta, joka suoristaa yhdellä vedolla ja liukuu hiuksilla ihanan pehmeästi. Kapeiden rautojen ansiosta myös kiharoiden teko käy näppärästi. Rauta lämpenee muutamissa sekunneissa, mikä vähentää kiirepäivien turhaa odottelua. Pari minuuttia töpselin kiinnilaittamisesta ja olen valmis. Aikamoista luksusta, eikö?


Cloud Nine on muotoilusarja ghd:n entisten perustajajäsenten uusi tekele. Ghd:hen verrattuna tähän on lisätty mahdollisuus säätää lämpötilaa itse, oman hiuksen ja sen vaativan kuumuuden mukaan.


Lisäksi johto pyörii 360 astetta ympäri, mikä takaa sen ettei piuha sotkeennu rautaa käännellessä vaan liikkuu nätisti mukana kiharoitakin pyöritellessä.


Johdoista puheenollen, sitä muuten riittää. Vaikka lähin pistorasia olisi kaukana peilistä - ei hätää, sillä mitä suurimmalla todennäköisyydellä laite tulee yltämään sinne saakka.


Paras muotoilurauta mitä olen käyttänyt.

H A R J A


Tangle Teezer

Kuten olen useaan otteeseen maininnut, minulla on pitkä ja suhteellisen paksu tukka. Pesun jälkeen mun onkin pakko harjata märät hiukseni, ellen halua niiden joutuvan ihan ultimaattisen takkukasan valtaan. Normaalistihan hiusten harjausta ei suositella märkiin hiuksiin, sillä se vaurioittaa ja katkoo tukkaa. Tangle Teezerillä sekin onnistuu.


Tangle Teezerit ovat luultavasti jo monelle tuttu juttu, mutta kerrataan muutama erinomainen ominaisuus:
  • Joustavat harjakset antavat periksi eivätkä revi hiuksia katki
  • Sileä muovi ei tartu hiuksen pintaan vaan liukuu suoraan läpi
  • Piikit hierovat ja stimuloivat päänahkaa
  • Erilaiset naamiot ja hoitoaineet saa levitettyä tasaisesti hiusten latvoihin
  • Myös märkiä hiuksia on vaaratonta harjata
Muita harjoja en enää ostaisi tai käyttäisi muuta kuin pakon sanelemana. Joku päivä olin unohtanut tämän jonnekin, ja tavallisella harjalla harjaaminen oli aikamoista tuskaa.. En edes muistanut, miten kovaa tavallisella oli harjattava, että sai pienetkin takut auki. Tai kuinka kauan hiusten selvittämisessä meni... Enkä edes sitä, kuinka kivuliasta se lopulta oli.

Tangle Teezereitä löytyy nykyään vaikka missä mallissa ja värissä, ja niitä löytää ihan vaikka Sokoksilta. Spottasinpa näitä Kangasalan Prismankin hyllyiltä - milloin saan todistaa samaa näkyä pk-seudulla?


<3 Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti