} -->

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Päiväreissu Hankoon

S ehdotti sunnuntai-iltana, josko lähdettäis seuraavana aamuna päiväreissulle Hankoon. Roadtrip, joka pitäisi sisällään aurinkoa, merta, kauniita puistoja, jädeä, aurinkoa... Hell yes, vastasin oikopäätä, sillä onhan tällaiset spontaanit kesäreissut ihan parhaita! Mitä mieltä olisi kesälomassa, jonka aikana ei koskaan tulisi tehtyä mitään suunnittelematonta hienoa?

Hankoon, Helsinkiä pakoon soud...ajan Hankoon
(vai miten se väsynyt kesäbiisi, joka soi valehtelematta varmaan 15 kertaa reilun parin tunnin autossaistumisten aikana, menikään...)


No siinä se ny o! Perille päästyämme kello lähenteli puoltapäivää, ja kummallakin alkoi olla aika huutava nälkä. Jätettiin siis kaara parkkiin ja suunnattiin kauniiseen satamamaisemaan sapuskalle.

Kantojuhta. Sopiiks väreihin?

Saatuamme masut täyteen, päätimme jättää auton paikoilleen ja lähteä jalkaisin kohti biitsejä.

Ihana pieni sisustusliike

Sorbettia, namii. Lime-sitruunaa ja vadelma-mansikkaa.


Olihan meikäläisen kunnioitettava jonkinnäköistä värikoodistoa ja huolehtia, että ainakin kynnet ja herkut sopii väriensä puolesta yhteen. Eihän sitä ihan mikä tahansa tötterö kourassa kehtaa tallustella.


Kierreltiin ensin muutamien eri rantojen viertä ja pitkin kauniita teitä. Kiivettiin lopulta erään rannan vieressä olevan kallion huipulle, asennettiin viltti ja takamuksemme paikoilleen ja nautittiin auringosta ja maisemista.


Vähän harmittavasti taivas sattui olemaan aikamoisen pilviharson peitossa juuri aloilleen asettuessamme. Eihän siinä muuten mitään, mutta kun kuvat... Sininen taivas, tänne ja heti!


Lisäksi kävi niin, että sillä samaisella hetkellä kun saimme ensimmäisen rundin china handia käyntiin, iski ihan järjetön tuulenpuuska. Kun kyllästyimme nappaamaan kortteja kerta toisensa jälkeen lennosta kiinni, tyydyimme jättämään korttipelit suosiolla johonkin toiseen hetkeen.


Tulihan se sieltä!


Värieroa, ko, kö?

Shoe-buddies

Aikamme löhöiltyämme, pakattiin kamat kasaan, vedettiin kevyemmät monot jalkaan ja jatkettiin matkaa kävelemällä takaisin autolle ja suuntaamalla kohti kaunista Neljän Tuulen Tupaa.

Tuus ny, akka!

Vietiin muuten meidän auto huoltoon aamulla ennen reissuun lähtöä, ja saatiin vaihtoautoksi ihan kelpo menopeli. Kelpasi huristella!


Aivan ihana reissu, menee heittämällä kärkeen kesän parhaat päivät -listauksessa, sikäli mikäli sellaista olisin kasaamassa. Isoa peukkua siis mielettömälle kesäkaupunki Hangolle ja tuolle ihan ok -papereilla selvinneelle matkaseuralle. Pus!

Kysymys kuuluukin: milloin uudestaan?


<3 Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti