} -->

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Yökyöpelitouhuja

Tänä yönä mun pitää valvoa.

Meen ensi yöksi töihin (22-06), joten pakko venyttää unirytmiä jo etukäteen. Eihän se yhteiskunta niin toimi, että Jonna herää aikaisin, valvoo koko päivän ja työskentelee samoilla silmillä seuraavaan aamuun saakka.

Miten pysyttelen hereillä vielä hetken, vaikka luomet käyvät hetki hetkeltä raskaammiksi? Keksin kaksi vaihtoehtoa.

  • Katson Modern Familyä
  • Aloitan lukemaan Sookie Stackhouse -kirjasarjan Kylmäveristen Klubia


Modern familyä katsellessa tulee hyvä mieli. Saa nauraa.
Ongelmana on, että olen nähnyt kaikki jaksot jo niin monesti, että jossain vaiheessa töllöön tuijottaminen alkaa käydä väsyttäväksi, kun mitään yllättävää ei tule vastaan.

Lukeminen taas toimii hyvänä uniterapiana useammassa kuin yhdessä tapauksessa. Riippuu kuitenkin kovin kirjasta, millaisen vaikutuksen lukeminen saa aikaan näin puolenyön jälkeen.

Löysin Sookie Stackhouse -kirjasarjan viikkoja takaperin, kun palloilin kaupassa kirjaosastojen välillä. Tämä True Bloodin perustana toimiva kirjasarja, no, toimii. Ostin heti isomman kasan, kun ymmärsin iskeneeni kirjaelämysten kultasuoneen ja koska sain halvalla

Kirjat on kirjoitettu humoristisesti, mutta ne pitävät sisällään niin kauhua, ihmissuhdedraamaa kuin fantasiaakin.

Aika hyvä miksaus, jos ja kun multa kysytään. Lisäksi kirjoissa tapahtuu koko ajan jotain, uusia juonenkänteitä kehkeytyy yllättäen ja pyytämättä. Väsähtämisen ei pitäisi näillä mausteilla yllättää ainakaan ihan ensimmäisillä sivuilla, vaikka kello jo aika paljon onkin.

Olen tähän mennessä lukenut sarjan ensimmäisen ja toisen osan, ja alottelen juuri kolmatta, joka saapui postissa tänään.



Taidan kaivaa tuon hyllystä, selata ensimmäiselle sivulle ja kääntää kylkeä. 

Meinasin lisätä loppuun "ja sulkea simmut ja alkaa nukkua"... 


Vai miten se nyt meni.



<3 Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti