} -->

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Pitkä viikonloppu

Viikonloppuni oli sopiva sekoitus rentoutumista ja vauhdikkuutta, mutta ennen kaikkea ihania ihmisiä ja yhdessäoloa. Sain nukuttua pitkään, ja ehdin tekemään vaikka ja mitä. Tää auringon määrä on saanut mussa - eikä todennäköisesti vaan mussa - aikaan sen, että mieli pysyy virkeämpänä ja päivä tuntuu paljon pidemmältä ihan huimin harppauksin lisääntyneen valon määrän vuoksi. Tuntuu jotenkin uskomattomalle, että vielä puoli yhdeksältä illalla Espoossa on valoisaa. Siis täh. Vastahan ilta synkkeni ennen neljää...

Kaiken kaikkiaan - vitsi mä oon onnellinen, että kevät on täällä!


Viime perjantaina käytiin S:n ja sen äidin kanssa lounaalla Retrossa. Syömiseksi valikoitui possunleike pestokastikkeella ja lohkoperunoilla - ja voi nam, mikä annos! Yllätyin positiivisesti, miten hyvät maut annoksesta löytyi. Seurakin oli vähintään kohtuullista, eli aika huippua.


Sapuskojen jälkeen käytiin Samin kanssa autopesulassa, missä vieraileminen tuntuu yhä melkeen yhtä siistiltä kuin lapsena :D Toki tässä iässä into liittynee lopputulokseen eli auton puhtauden tuomaan mukavaan fiilikseen, mutta mahtavaa anyway! 

Oon jostain syystä saanut tänä keväänä auton puhtauteen liittyvän obsession, ja haluan sen kiiltelevän kilpaa auringon kanssa. Tämä ei tietenkään ole mahdollista kuin noin muutaman päivän ajan pesun jälkeen, kiitos siitepölyjen ja muiden pöllyävien katuainesten, mutta yritystä tältä flikalta ei ainakaan puutu. Puhdistusliinat ja imurit viuhuu harva se viikko!


Lauantaina osallistuimme runsain joukoin duunikavereideni kanssa työskentelemämme kauppakeskuksen vuosittaisiin bibiksiin. Ilta oli ihan hurjan hauska - otin pataani biliksessä matsi matsin perään, tanssittiin, naurettiin, hölmöiltiin. Jatkoimme vielä kaverin kyydillä Club Aussie Bariin aka CABiin aka meidän tänhetkiseen kantikseen, ja sama meno jatkui sielläkin.


Sunnuntaina illemmalla, kömmittyäni horroksesta takaisin elävien kirjoihin, pesin ja trimmasin meidän toisen karvakorvan, Bellan, sillä turkki kaipasi jo kipeästi siistimistä. Aikaa meni kolmisen tuntia, ja kyä kannatti!


Eilen maanantaina osallistuin yhteen hankkeeseen, joka kesti aamu-yhdeksästä ilta-neljään.


Stadissa Ruoholahdessa pidetty tilaisuus alkoi aamulla ja päättyi vasta alkuillasta, ja olin intensiivisen päivän jälkeen ihan rikki. Käytiin kuitenkin nappaamassa hauvat kotoa ja jatkettiin matkaa mun vanhempien luo kahveelle. Kahvi-keissi vähän venähti, kun jäimme tuijottamaan S:n ja faijani kanssa Modern Familyä kokonaiset kuusi jaksoa putkeen. Kotiin pääsimme lopulta vasta kymmenen jälkeen illalla, hups!

Täytyy vielä antaa erikoismaininta Modern Familylle, joka on ihan mielettömän hauska sarja. Taas sai nauraa vedet silmissä! Sarjan sarkastinen ja kuiva huumori uppoaa meihin ihan täysillä, eikä haittaa lainkaan vaikka jaksot olisi nähty jo moneen kertaan. Voisin jopa sanoa, että mitä enemmän sarjaa katsoo, sitä paremmin siihen pääsee sisälle - ja sitä hauskempi se on.


Tänään olen nauttinut vapaapäivästä. Vain yksi tapaaminen, ja muuten ei mitään. 
Käytiin S:n kanssa pitkällä metsälenkillä koirien kanssa, mikä tuntuu ihan luksukselta noilla keleillä. Raitista ilmaa, aurinkoa. Perheaikaa.


Kävin myös kiertelemässä kaupoilla.


Katsottiin vähän urheilua ja köllittiin sohvalla. 


Sellainen viikonloppu.

Aika kiva.

<3 Jonna O.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti