} -->

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Say Somethin'

Mistä aloittaisin?

Viime postauksen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä kirjoittamisen arvoista; elämänmuutoksia, hienoja kokemuksia ja unohtumattomia hetkiä. Myös niitä arkisia juttuja, elämää.

Melkein muutaman viikon mittainen reissu Miamiin...

Kesäloman loppu: paluu koulun penkille ja töihin, arkielämää.

 Kihlaus... 

Kyllä, kihlaus.

Tuntuu ihan hullulta, miten paljon asiat ovat muuttuneet näin lyhyessä ajassa. Muuttuneet, mutta tavallaan ei kuitenkaan. Onhan meidän suhde ihan samanlainen kuin ennen kihlautumista, vaikka vasempia nimettömiämme koristaakin nyt sormukset. Ihanat sellaiset.

Vähän alle vuosi seurustelua, reilut viisi vuotta avopuolisoina eloa ja seuraava askel on nyt otettu. 19.8. musta tuli S:n morsian. Reilun viikon päästä ollaan heilasteltu jo kuusi vuotta yhdessä. Aikamoista. Tässä sitä kuitenkin ollaan, vieläkin, vahvoina ja täynnä rakkautta.

- - -

Asiasta toiseen: Latasin äsken kasan kuvia koneelle, ja jäin ihmettelemään yhtä asiaa. Miamissa tuli nimittäin otettua yllättävän vähän kuvia järkkärillä. Kameran kaivaminen esille tänä älyluurien aikakautena tuntui osoittautuvan usein ylivoimaiseksi. Luurin kamera välkähteli onneksi useammin, jäi edes jotain muisteltavaa. Kuvat ei tietystikään ole yhtään niin hienoja tai laadukkaita kuin järjestelmäkameralla otetut, mutta taidan läntätä niitä siitä huolimatta tänne jossain vaiheessa. 

Ajattelin rustailla lähiaikoina postauksia kihlauksesta, reissun eri vaiheista ja ostoksista. 
Ihan perus arjesta. 
Tuntuu että elämä on taas vihdoin hieman rauhoittunut, ja kiinnostus blogia kohtaan näyttää kasvavan samassa suhteessa.

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti