} -->

torstai 14. elokuuta 2014

Mökkiviikonloppu, Day 2

Mökkipäivä numero 2 alkoi mukavasti vasta puolenpäivän hujakoilla. Mökillä tulee nukuttua aina hyvin, sikeästi ja paljon. Kun mieli lepää, kropankin on kai helpompi rentoutua. Ei muuten haitannut yhtään!


Vedettyämme aamupalat kitusiin, lähdimme S:n kanssa ruokakauppaan. Vaikka ruokaa jäikin mielettömät satsit edelliseltä illalta, muutamat jutut olivat loppuneet tai unohtuneet ostaa. Samalla reissulla päätimme käydä vilkaisemassa läheiset nähtävyydet, joissa emme aiemmin ole S:n kanssa jostain syystä koskaan tulleet käyneeksi. Matkaevääksi nappasimme kainaloon burgerit ja juoman Hesestä.


Kuvasta sitä ei juuri erota, mutta noita portaita oli helvetisti paljon. Etenkin ylestullessa pumppu oli koetuksella, niin jyrkät nuo portaat olivat.

Pienen sapuskabreikin jälkeen matka jatkui kohti näköalatornia.


Päästyämme takaisin mökille, ukkospilvet lähestyivät uhkaavasti.


Yksi raikastava rankkasadekuurokin osui kohdalle. Kuuro oli kuitenkin niin lyhyt, ettei se ehtinyt juuri suunnitelmiin vaikuttaa. Grilli tulille uudelleen ja ei kun syömään.


Sapuskojen laskeuduttua otimme vielä tikkaskaban. Evästyksenä oli tällä kertaa parin kilon irttarisäkki, jonka kauhoimme täyteen S:n kanssa kaupassa. Kumpikin otti oman pussin, ja S:llä lähti vähän lapasesta... No, vähän ehkä mullakin... Viikonlopun karkkimaratoonin jälkeen ei varmaan ihan hetkeen sokeri maistu.


Yksi myöhäisillan leffa ja korttipelejä, ja olimme valmiita petiin. Mökkipäivät on kyllä ihanan rentoja. Ei sitä samaa fiilistä saa kotona, vaikka kuinka yrittäisi.

Ja myönnettävä on, että onhan se aina mukava viettää aikaa vanhempieni kanssa. Mulla kun sattuu olemaan maailman parhaat sellaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti